susţinere

Dragi prieteni,

ca oricare lucrare creştină, lucrarea de misiune cere o echipă de susţinere.

O lucrare creştină (inlusiv lucrarea de misiune), pentru a avea rezultatul scontat, trebuie susţinută în primul rând din punct de vedere spiritual (rugăciune, susţinere morala-încurajare, cuvinte profetice, etc)...

..


Pe lângă rugăciune e nevoie de oameni care să-si dedice din timpul lor şi din energia lor pentru a merge efectiv să facă lucrarea.

..

..Iar pentru a putea merge să faci lucrarea e nevoie de o susţinere financiară pentru plătirea cheltuielilor care implică transport, cazare, mâncare și alte cheltuieli.

..


Fi parte din echipa de susţinere

Noi suntem conştinenţi că avem nevoie de o echipă de credincioşi care să ne susţină (atât biserici sau grupuri, cât şi familii sau persoane), echipă ce are ca scop creşterea Împărăţiei lui Dumnezeu. Fi parte din echipa noastră de susţinere, oricare ar fi locul unde crezi că poţi ajuta (rugăciune, încurajare, lucruri materiale-haine sau alte obiecte,  susţinere financiară) şi hai să luptăm împreună pentru “lărgirea Împărăţiei Lui”.

Noi ca familie, datorită dedicării full time (cu normă întreagă) în lucrarea misionară posibilitatea de a merge la o slujba laica pentru a ridica finanţele necesare lucrării de misiune sunt imposibile. Modul  de susţinere financiară este prin donaţii. De aceea avem nevoie de prieteni care să ne susţină financiar în proiectele misionare pe care le avem.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre lucrarea noastră contactează-ne pe adresa de e-mail la adresa pdani5@yahoo.com, danilidiapop@gmail.com sau prin telefon si wattapp la 0773385076 –  Dani, 0770303400 – Lidia.

PayPal – danilidiapop@gmail.com

Cont BCR Card – Pop Lidia – RO79RNCB0318035731010001

Cont Banca Transilvania – Pop Grigore Daniel

RO17BTRL05801201U46830XX – Ron

RO89BTRL05804201U46830XX – Euro

Sucursala Medias, Str. ST.L.Roth, nr 1

Cod swift BTRLRO22xxx

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s