CEAI (Cine Este Acest Isus) 2018

logo-ceai            Anul trecut, in primavara, am inceput o serie de intalniri dedicate special tinerilor din Medias, Scopul era de a vorbi despre Cine Este Acest Isus si oferi un loc unde tinerii vor fi ascultati si vor primi mangaiere. Am avut aceste intalniri intr-o sala din centrul orasului pe care am inchiriat-o cu ora.

            Am fost surprinsi ca am putut fi un ajutor pentru multi tineri, totul culminand cu intalnirile pe care le-am avut timp de o saptamana, in luna decembrie, inainte de Sarbatoarea Nasterii lui Isus. In acele zile, timp de 2 ore zilnic, sala a fost aproape tot timpul plina de oameni care au baut un CEAI cu noi si ne-au impartasit viata lor, iar noi i-am incurajat, ne-am rugat pentru ei si le-am sadit speranata in inima.

            Dar am realizat ca e momentul sa avem un spatiu permanent in care sa putem primi oricand tineri ca acestia si sa putem organiza evenimente nestingheriti de programul salii. Asa am ajuns sa vorbim cu o o biserica,  ce detine are o cladire in zona centrala a orasului, sa ne inchirieze o sala pe care sa o putem folosi oricand. Au fost de acord sa ne ofere sala (nu este foarte mare, dar suficienta pentru  inceput) si sa platim doar cheltuieli.

            Acum sutem in procesul de amenajare a salii pentru a creea un cadru special pentru intalnirile dedicate tinerilor (ideea noastra este sa o amenajam in stil cafenea).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s