Update C_hin_a – Viza si finante

Multumiri din inima pentru rugaciunile si sustinerea voastra. 

o pozaMiercuri 3-4-2017 am fost la ambasada C_hin_ei si am depus actele pentru viza. Actele au fost acceptat, ceea ce este un semn bun, dar raspunsul final il vom primi doar Miercuri, 12 Aprilie 2017. Am avut cateva emotii cand ne-au procesat actele pentru ca au fost interesati de multe detalii, dar credem ca Isus e cu noi si va face minuni poentru noi (in special datorita faptului ca cerem viza de turism pentru 2 luni).
.
In ultimele zile am experimentat diferite atacuri din partea celui rau care incearca sa ne descurajeze in acalatorii si a visa cu Dumnezeu. S-a stricat masina, s-a stricat centrala de la casa, Natanael a avut probleme la gradinita, situati mici dar care le simtim ca un atac din partea dusmanului.
.
Multumim si de sustinerea financiara, Dumnezeu ne-a binecuvantat prin voi cu bani de viza si o parte din banii pentru biletele de avion (avem 1050 euro din 3000 euro cati avem nevoie).
.
Continuati sa va rugati impreuna cu noi pentru:
– sa primim viza
– protectie in perioada aceastasa putem sta puternici ancorati in Isus, indiferent de ce va incerca dusmanul sa faca pentru a ne descuraja
– bilete de avion ieftine si cu escala scurta (pentru ca vom calatorii cu copiii ne gandim sa luam bilete cu escala cat mai scurta, biletele directe din Budapesta sunt foarte scumpe)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s